Expres menu - KM Mäsové guľočky v rajčinovej omáčke s fusilli 1 porcia

Jemná smotanová indická omáčka s kúskami pečených kuracích pŕs, ochutená originálnym korením garam masala, zázvorom, kurkumou a koriandrom. Prílohou je prémiová ryža basmati.

Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Na objednávku
Kód: MENU-KM1016
Značka: EXPRES MENU
€6,90
Kategória: Núdzová strava
Položka bola vypredaná…
neposkodeny tovar
Garancia doručenia nepoškodeného tovaru
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo nad 150€
Kamenná predajňa
Kamenná predajňa
Vrátenie peňazí
Garancia vrátenia peňazí

Komplet Menu.
Hotove jedlo s prílohou, v dvoch vrecúškach.

Zloženie
ryžové cestoviny (40 %) (ryžová múka, tapiokový škrob, soľ, kurkuma), mäsové gule (24 %) [bravčové pliecko (68 %), hovädzie predné (38 %), vajcia, soľ kamenná, čierne korenie mleté], hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), rajčinový pretlak (voda, rajčinový pretlak, soľ), koreňová zelenina (mrkva, zeler, paštrnák, petržlen), cukor repný, cibuľa, ryžová múka, kukuričná múka, soľ kamenná, repkový olej, čierne korenie, škorica, bobkový list.

Spôsob prípravy:

1) Vložte krabičku do mikrovlnnej rúry a zohrievajte cca 2 minúty (700 W) alebo dokým nebude jedlo teplé. Obal výrobku sa môže teplom deformovať. 2) Jedlo vyberte z vrecúška na tanier a ohrievajte v mikrovlnnej rúre cca 2 minúty. 3) Vyberte vrecúška z papierového obalu a obe uzatvorené vrecúška vložte do hrnca (či rýchlovarnej kanvice) s vriacou vodou na cca 10 minút.

Prílohu pred podávaním vo vrecúšku premačkajte.

Skladovanie: Skladujte pri teplote od + 1 °C do + 30 °C. Otvorený výrobok uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Minimálna trvanlivosť do: viď obal.

Minimálna trvanlivosť do: viď obal.

expres-menu-ohrev

Trvanlivosť: 2 roky
500g / 1 porcia 

 

garantee image

 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

 

expres-menu-logo

 

EXPRES MENU je rodinná firma z Krkonôš, ktorá vyrába kvalitné a zdravé jedlá, ktoré pomáhajú ľuďom šetriť čas a pritom nerobiť kompromisy vo svojom zdravom životnom štýle doma i na cestách. S pomocou najnovších svetových technológií a českého srdca tak ponúkajú výbornú alternatívu k domácemu vareniu.
Zákazníkom garantujú, že nepoužívajú chemické prísady (konzervanty, rýchlosoli, umelé sladidlá, stabilizátory, farbivá a pod.). To samozrejme musí platiť aj pre suroviny, ktoré do svojich jedál dávajú, preto si napríklad nechávajú vyrábať údeniny tradičným spôsobom od lokálnych mäsiarov.
Okrem kvality myslia aj na ekológiu. Maximálne využívajú lokálnych dodávateľov a vďaka trvanlivosti môžu variť jedlá sezónne, kedy sú dané suroviny čerstvo zozbierané. Na ekológiu mysleli aj pri voľbe balení. Jedlá sú zabalené v inovatívnom viacvrstvovom bariérovom vrecku. Tento obal má počas životného cyklu produktu výrazne nižšie emisie CO2 v porovnaní so sklenenou alebo plechovou nádobou. 
Dôležitým kritériom pri výbere sú dobré životné podmienky zvierat. Suroviny nakupujú iba od dodávateľov, ktorí v tomto smere zdieľajú ich hodnoty. Napríklad klietkové chovy sliepok majú u nich červenú.
Máme odskúšané, vrelo odporúčame. Jedlá sú bez É-čok, bez lepku, za 3-5 ohriaté a vydržia od 2 do 10 rokov pri izbovej teplote (toto odskúšané ale nemáme, pretože všetko je tak chutné, že nám to nevydrži bez povšimnutia).
 
 
 
 
Späť do obchodu