Batoh MIL-TEC Assault Large Laser Cut 36L, čierny

Kvalitný ruksak "US" bojový z pevného polyesteru a obsahu cca 36 Ltr

Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Na objednávku
Kód: 14002702
Značka: MIL-TEC®
€45
Kategória: Ruksaky
Položka bola vypredaná…
neposkodeny tovar
Garancia doručenia nepoškodeného tovaru
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo nad 150€
Kamenná predajňa
Kamenná predajňa
Vrátenie peňazí
Garancia vrátenia peňazí

Batoh MIL-TEC Assault Large Laser Cut 36L, čierny

Mil-Tec batoh US Assault Large Laser Cut. Batoh Assault sa vyznačuje polstrovanou zadnou časťou, vystuženými, nastaviteľnými popruhmi a nastaviteľným bedrovým pásom. Základ tvoria dve veľké priehradky s rôznymi vnútornými vreckami a dve menšie priehradky v prednej časti. Ruksak obsahuje taktiež priestor pre vodný vak (CamelBak)
Tipickým znakom ruksakov Assault je systém Molle pomocou špeciálneho systému Laser-Cut-Loop-System možno po celom batohu rýchlejšie a ľahšie pripevniť ďalšie príslušenstvo.

Čo je Laser cut?
K systému Laser cut sa upevňuje vybavenie a príslušenstvo s PALS väzbou, ktoré označujeme ako systém MOLLE, určený predovšetkým pre taktickú výbavu, ako sú napríklad taktické vesty a nosiče balistických plátov alebo športové, taktické opasky, najrôznejšie nosné panely a veľa ďalšej výbavy. Najpočetnejšie aplikácii Laser cut nachádzame stále v oblasti produktov pre armádu a iné ozbrojené zložky ale  aj výrobcovia outdoorových batohov a ďalšej výbavy používajú Laser Cut. Štrbiny Laser cut sú vo väčšine prípadov vyrezané z veľmi silného a odolného nylonu Cordura 1000D (niektorí výrobcovia užívajú 500D - 600D).

Čo je Molle systém?
Systém Molle je popruhová nosná väzba, ktorá sa skladá z horizontálne umiestnených popruhov so šírkou 1 palec (2,54cm) s vertikálnym rozostupom 1 palec. Popruhy sú prišité k základovej tkanine (napr. na veste či batohu) v rozostupe 1,5 palca (3,81cm). Tento systém si v roku 1998 patentovali ozbrojené sily USA. Dnes je práve Molle systém najviac používanou popruhovou väzbou po celom svete.

Použitie:
Na bežné nosenie, airsoft,turistika, kemping, poľovačka a pod.

Rozmery:
51 x 29 x 28cm

Objem:
36L

Materiál:
100% polyester

Výhody:
Ruksak strednej veľkosti, pevné šitie, nemecký výrobca Mil-Tec

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

mil-tec-logo

 

Mil-tec® je ďalšia z nemeckých značiek, ktorá sa môže pochváliť dlhoročnou tradíciou, svojou kvalitou a rôznorodosťou. Zaoberá sa distribúciou vojenských originálov, ale aj oblečenia a obuvi pre nadšencov outdoorových a taktických aktivít. Nájdete u nás od hrnčeka, cez stany až po obuv všetko možné....  

 

 

Späť do obchodu