Čelovka Fenix HL - 26R

Multifunkčná, vodeodolná čelovka

Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Na objednávku
Kód: HL-26R
Značka: FENIX
€59
Kategória: Čelovky
Položka bola vypredaná…
neposkodeny tovar
Garancia doručenia nepoškodeného tovaru
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo nad 150€
Kamenná predajňa
Kamenná predajňa
Vrátenie peňazí
Garancia vrátenia peňazí

Čelovka Fenix HL - 26R

  • Výkonná LED Cree XP-G2 R5 a dve doplnkové biele LED Nichia
  • Sedem režimov výkonu vrátane SOS
  • Nabíjanie cez micro-USB konektor
  • Zabudovaný Li-Pol akumulátor s kapacitou 1600 mAh
  • Váha iba 86 gramov
Nabíjateľná čelovka Fenix HL26R prináša skvelý svetelný tok a dosvit v kompaktnom balení. Napájanie zabezpečuje zabudovaný lítium-polymérový akumulátor s kapacitou 1600 mAh, ktorý sa nabíja cez micro-USB konektor priamo v čelovke. Zdrojom svetla je moderná LED Cree XP-G2 R5, ktorá je vsadená v hlavnom reflektore. K doplnkovému svieteniu slúžia dve biele LED Nichia, ktoré vytvárajú široký a veľmi plynulý kužeľ svetla. K dispozícii je celkom 7 režimov výkonu vrátane zábleskového režimu SOS pre krízové situácie. Prednosťou čelovky je aj dobrá vodeodolnosť a prachotesnosť. Popruh čelovky je opatrený reflexnými prvkami, ktoré zaisťujú dobrú všesmerovú viditeľnosť bežca pri behu po ceste. Fenix HL26R výborne poslúži ako bežecká čelovka aj čelovka na kempovanie a turistiku či iné outdoorové aktivity.

Všetky parametre svietidla (svetelný tok, doba svietenia na batérie, vodotesnosť, dosvit a nárazuvzdornosť) sú merané v súlade s normou ANSI/NEMA FL 1-2009 Flashlight Basic Performance Standard.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

header-logo-@2x

 

Fenix podľa svojho motta „Rozsvieťte svoje dobružstvá“ ponúka zákazníkom vysoko kvalitné multifunkčné svietidlá.

Slovo Fenix má pôvod v starej mytológii a v čínskej kultúre označuje „dokonalé veci“. Preto sa Fenix snaží vyrábať dokonalé svietidlá, ktoré majú mimoriadne parametre a sú vytvárané s najvyššou možnou remeselníckou precíznosťou. Charakteristickým rysom značky Fenix je inovatívny prístup a použitie tých najnovších technológií. Svietidlá spoľahlivo slúžia profesionálom v armáde a bezpečnostných zložkách, športovcom, lovcom, v priemysle, ale aj na výpravách do prírody či v domácnosti.

Filozofiou Fenixu je „Dôveryhodnosť, jednoduchosť, rýchlosť a kreativita“, čo jednoznačne prispelo k získaniu veľmi dobrého renomé medzi výrobcami kvalitného LED osvetlenia a k rozšíreniu predaja do viac než 100 krajín po celom svete. Fenix pravidelne prichádza na trh s novými produktmi s vynikajúcimi parametrami a aj vďaka tomu sa stal jedným z veľkých hráčov na medzinárodnom trhu s prenosným osvetlením.

Vďaka širokej ponuke modelov sa svietidlá Fenix uplatňujú v profesionálnej sfére v armáde, polícii, väzenskej službe, u záchranných zložiek, ako lovecké svietidlá, pre športovcov (svetlá na bicykel), turistov a aj bežné domáce použitie. Veríme, že si vyberiete aj vy!

 

 

Späť do obchodu