Čelovka Fenix HL18R-T

Multifunkčná, vodeodolná čelovka

Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Na objednávku
Kód: HL18RTRAIL
Značka: FENIX
€54,90
Kategória: Čelovky
Položka bola vypredaná…
neposkodeny tovar
Garancia doručenia nepoškodeného tovaru
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo nad 150€
Kamenná predajňa
Kamenná predajňa
Vrátenie peňazí
Garancia vrátenia peňazí

Čelovka Fenix HL18R-T

Max výdrž: 300 hod
Napájanie: 3x AAA, Interný akumulátor, USB dobíjanie
Počet režimov: 5
Vodotesnosť: IP66 (prudký dážď)
Farba svetla: Neutrálna biela (4000-5000 K)
Svetelný zdroj: Cree XP-G3, Everlight 2835
Hmotnosť: 91 g
Značka: Fenix
Kód tovaru: HL18RTRAIL

Kompaktná nabíjacia čelovka Fenix ​​HL18R-T prináša svetelný tok až 500 lúmenov (ANSI) a dosvit až 82 metrov . Napájanie zaisťuje vymeniteľný lítium-polymérový akumulátor s kapacitou 1300 mAh, ktorý sa nabijú cez micro-USB konektor priamo v čelovke . Akumulátor je možné vybrať av núdzi nahradiť tromi bežnými batériami AAA (nie je možné v čelovke nabíjať). Zdrojom svetla je moderná LED Cree XP-G3 s neutrálnym odtieňom svetla, ktorá je umiestnená v hlavnom reflektore. K doplnkovému svieteniu slúžia dve biele LED Everlight 2835 , ktoré vytvára široký a veľmi plynulý kužeľ svetla.

K dispozícii je celkom 5 režimov výkonu, vrátane zábleskového režimu SOS pre krízové ​​situácie. Čelovka je tiež vybavená inovovanou funkciou predĺženia výdrže . Pri dlhšom použití jednotlivých svetelných režimov čelovka postupne znižuje výkon v malých krokoch na dosiahnutie dlhšej doby svietenia. Zníženie výkonu však nie je také výrazné, ako o staršie čelovky HL18R.

Čelovka je opatrená širokým popruhom s novým Sport Fit Systémom s jedným rotačným kolieskom pre jednoduché nastavenie dĺžky popruhu. Na hlave tak čelovku jednou rukou rýchlo a pohodlne utiahnete. Popruh je tiež perforovaný a opatrený reflexnými prvkami, ktoré zaisťujú dobrú pasívnu viditeľnosť pri behu po ceste. Vďaka váhe iba 91 gramov tak Fenix ​​HL18R-T dobre poslúži ako bežecká čelovka aj čelovka na kempovanie, turistiku a iné outdoorové aktivity.

Všetky parametre čelovky (svetelný tok, doba prevádzky na batérie, vodotesnosť, dosvit a nárazuvzdornosť) sú zmerané v súlade s normou ANSI/NEMA FL 1-2009

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

header-logo-@2x

 

Fenix podľa svojho motta „Rozsvieťte svoje dobružstvá“ ponúka zákazníkom vysoko kvalitné multifunkčné svietidlá.

Slovo Fenix má pôvod v starej mytológii a v čínskej kultúre označuje „dokonalé veci“. Preto sa Fenix snaží vyrábať dokonalé svietidlá, ktoré majú mimoriadne parametre a sú vytvárané s najvyššou možnou remeselníckou precíznosťou. Charakteristickým rysom značky Fenix je inovatívny prístup a použitie tých najnovších technológií. Svietidlá spoľahlivo slúžia profesionálom v armáde a bezpečnostných zložkách, športovcom, lovcom, v priemysle, ale aj na výpravách do prírody či v domácnosti.

Filozofiou Fenixu je „Dôveryhodnosť, jednoduchosť, rýchlosť a kreativita“, čo jednoznačne prispelo k získaniu veľmi dobrého renomé medzi výrobcami kvalitného LED osvetlenia a k rozšíreniu predaja do viac než 100 krajín po celom svete. Fenix pravidelne prichádza na trh s novými produktmi s vynikajúcimi parametrami a aj vďaka tomu sa stal jedným z veľkých hráčov na medzinárodnom trhu s prenosným osvetlením.

Vďaka širokej ponuke modelov sa svietidlá Fenix uplatňujú v profesionálnej sfére v armáde, polícii, väzenskej službe, u záchranných zložiek, ako lovecké svietidlá, pre športovcov (svetlá na bicykel), turistov a aj bežné domáce použitie. Veríme, že si vyberiete aj vy!

 

 

Späť do obchodu