Púzdro HEXTAC® Mil-Tec univerzálne, olive

Univerzálna taštička nielen pre taktické účely značky Mil-Tec

Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Na objednávku
Kód: 13485001
Značka: MIL-TEC®
€15
Kategória: Lekárničky
Položka bola vypredaná…
neposkodeny tovar
Garancia doručenia nepoškodeného tovaru
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo nad 150€
Kamenná predajňa
Kamenná predajňa
Vrátenie peňazí
Garancia vrátenia peňazí

Univerzálna taštička nielen pre taktické účely. Puzdro je vyrobené z odolného, nepremokavého materiálu s šesťuholníkovou (hexagon) štruktúrou. Puzdro môžete vďaka zadným MOLLE popruhom pripevniť na batoh, taktickú vestu, tašku alebo na opasok. Rovnako tak môžete puzdro, vďaka plastovému D-krúžku vo vrchnej časti, podľa ľubovôle zavesiť. Do puzdra sa vám zmestia veci bežnej dennej potreby ako je peňaženka, kľúče, telefón, zatvárací nôž, na výlety môžete pribaliť aj kompaktný fotoaparát a pod.

Hlavné vrecko má polstrovanú zadnú časť, vnútri nájdete dve ploché vrecká, na každej strane jedno. Zatvára sa na dvojcestný zips. Predné vrecko je prekryté klopou na suchý zips, ktorá je ešte zaistená plastovou prackou. Vnútri sú na oboch stranách tiež dve ploché vrecká, jedno z nich je sieťované. Veľkosť predného vrecka môžete upravovať pomocou dvoch elastických šnúrok, ktoré sú prevlečené na bočných stranách a sú zaistené plastovou posuvkou. Na klope je ešte menšie ploché vrecko na zips. Na jazdcoch zipsu sú pre jednoduchšiu obsluhu oká s plastovým "účkom", manipulácia so zipsom tak bude pohodlná aj v rukaviciach.

- hlavné vrecko s 2 plochými vnútornými vreckami
- predné vrecko s 2 plochými vnútornými vreckami, jedno z nich sieťované
- vrecko na klope
- nastaviteľná veľkosť predného vrecka
- MOLLE popruhy
- plastový D-krúžok pre zavesenie
- rozmery - cca 15 x 11 x 4,5-10 (podľa naplnenia) cm
- materiál - 100% polyester s poťahom z polyvinylchloridu

Puzdro ocenia všetci výletníci, dobrodruhovia, lovci aj športovci, tak aj príslušníci polície, vojaci, pracovníci bezpečnostných agentúr.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

mil-tec-logo

 

Mil-tec® je ďalšia z nemeckých značiek, ktorá sa môže pochváliť dlhoročnou tradíciou, svojou kvalitou a rôznorodosťou. Zaoberá sa distribúciou vojenských originálov, ale aj oblečenia a obuvi pre nadšencov outdoorových a taktických aktivít. Nájdete u nás od hrnčeka, cez stany až po obuv všetko možné....  

 

 

Späť do obchodu