Skladacia Albainox taktická lopatka (33084) Shovel

Outdoor multifunkčná lopata

Na objednávku
Kód: 33084
€51,90
Kategória: Lopatky
neposkodeny tovar
Garancia doručenia nepoškodeného tovaru
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo nad 150€
Kamenná predajňa
Kamenná predajňa
Vrátenie peňazí
Garancia vrátenia peňazí

SURVIVAL PROFI Albainox lopatka 33084 - taktická, outdoorová skladacia lopatka s pevným duralovým madlom.

Mimoriadne pevná a praktická lopatka na rôzne použitie. Pekné moderné prevedenie lopatky, ktorá Vám može vyriešiť nečakané problémy na potulkách prírodou, rybačke, poľovačke, či pri cestovaní autom.

Lopatka sa skladá zo štyroch častí. Dá sa  skladať na rôzne dĺžky podľa potreby. Medzi každým spojom je gumené tesnenie, ktoré má za úlohu spevniť spoj. Po dôkladnom zaskrutkovaní sa diely samovoľne netočia.

Lopatka sa dá sklopiť aj ako motyka. Lopatka má výborné istenie na kĺbe. Na konci posledného dielu je bodec na rozbíjanie skla. Po odskrutkovaní bodca na sklo sa vyberie z rúrky (madla) kresadlo. Po odobratí kresadla s bodca sa ukáže SOS píšťalka.

Na lopatkovej časti sú rôzne vybrania na extra prácu. Nôž, maticové otvory,  otvárak na fľaše,  orezovak na laná a podobne.

Lopatka je dodávaná v maskáčovom nylonovom púzdre v rozloženom stave. Celá lopatka aj s púdrom je vložená do papierovej krabice.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

logo

 

Španielsky výrobca špecializujúci sa na výrobu nožov. Či už vreckových, taktických, kuchynských, dýk, sekier.  Ich sortiment je veľmi rôznorodý. 

 

 

Späť do obchodu