Máte chuť na hubovú omáčku a huby práve nerastú? Presne pre tieto prípady je tu pre vás kompletné menu Expres Menu KM Bravčové na šampiňónoch s cestovinami.
Domäkka uvarené kúsky zemiakov bez šupky v slanom náleve. Pred konzumáciou najprv trochu natrhnite sáčok a nálev vylejte. Vhodné ako univerzálny príloha k mnohým druhom jedál.
Bravčové rolky ručne plnené vaječnou fašírkou s kúskami klobásy, v jemnej omáčke z restovanej cibule, horčice a vajec. Ideálna kombinácia chuti je s celozrnnou ryžou.
Bravčové stehno a morčacie mäso s omáčkou na údenej slanine, s restovanou cibuľkou, šampiňóny a cesnakom. Pikantnosť pokrmu dodávajú feferónky a chilli.
Hovädzie mäso zadné nakrájané na rezance, dusené v omáčke na cibuľovom základe s na masle orestovaným šampiňóny, podliate ťahaným vývarom a zjemnené smotanou.
Hovädzie mäso zadné nakrájané na rezance, dusené v omáčke na cibuľovom základe s na masle orestovaným šampiňóny, podliate ťahaným vývarom a zjemnené smotanou.